Waarom iDeal


Het betalingssysteem iDeal is ideaal voor ondernemers zoals webwinkeleigenaren en wel om meerdere redenen. In de eerste plaats geeft de consument massaal de voorkeur aan het betalen met dit systeem om online aankopen te doen of om online te betalen voor diensten. De consumenten hechten namelijk een grote waarde aan een veilig, snel en efficiënt betaalsysteem. Het is dan ook niet voor niets dat er jaarlijks een stijging te bemerken is in het aantal producten en diensten dat online is afgerekend met iDeal.


iDeal voor ondernemers

Het is voor de ondernemers met een website, waar financiële transacties plaatsvinden aan te raden om mee te gaan met de wens van de consument. Het implementeren van iDeal is voor ondernemers noodzakelijk om de strijd om de consument niet te verliezen. Een steeds groter deel van de consumenten zal namelijk afzien van een online aankoop als er geen mogelijkheid wordt geboden om via iDeal te betalen. Naast het tegemoet komen aan de voorkeur van de consument levert dit betaalmiddel ook voor de ondernemer zelf meerdere voordelen op. Zo is de ondernemer verzekerd van het ontvangen van het geld binnen twee werkdagen nadat de consument de betaling heeft verricht. De ondernemer kan dus direct het product of dienst na betaling leveren. Bovendien is het niet mogelijk dat de gedane betaling gestorneerd wordt, zodat er nog meer zekerheid over de betaling verkregen wordt.


iDeal Acceptanten

Bedrijven die ook een groot publiek willen bereiken van meer dan tien miljoen consumenten die via hun bank gebruik maken van internetbankieren, kunnen nu kiezen voor het integreren van het meest populaire betalingsysteem van deze tijd. Dit geldt zowel voor kleine als voor grote bedrijven, want elke ondernemer zal er baat bij hebben. De tijd heeft namelijk al uitgewezen dat iDeal het meest gewaardeerd wordt door de consument en op internet het meest geaccepteerde middel is voor online betalingen. Ook de toekomst zal een stijgende lijn laten zien in het gebruik en toepassing van dit betaalsysteem.Voordelen iDeal

Ondernemers

Ondernemers kunnen veel voordeel behalen door iDeal aan te bieden, want consumenten zijn nu eenmaal sneller geneigd om aankopen te doen via internet als er een simpele en veilige betalingswijze voor handen is.

    

Geen Registratie

Om van iDeal gebruik te kunnen maken, hoeft er geen enkele registratie plaats te vinden. Het online betalen met iDeal verloopt volledig via de internetomgeving van de eigen bank. Dit maakt het systeem laagdrempelig en aantrekkelijk voor uw klanten.


icon fraudcontrol

Doeltreffend

Met iDeal wordt online betalen mogelijk gemaakt via de inmiddels vertrouwde manier van internetbankieren. Hierdoor is deze betalingsmethode perfect voor consumenten die hiermee snel en doeltreffend aankopen kunnen doen via internet.

    

Aanbieders iDeal

Een grote verscheidenheid aan internetondernemers bieden iDeal aan. U kunt hier denken aan: reisbureaus,online casino’s, webwinkels zoals boeken/dvd aankoop, diverse elektronica, bloemwinkels, banketbakkers, etc. Misschien zijn uw concurrenten al overgestapt!?


Registreer en Ontvang Onze Gratis Nieuwsbrief

Naam

Email