Veiligheid iDeal


Betaal veilig met iDeal, dat is zeker van toepassing op dit groeiende betaalsysteem, waar steeds meer consumenten gebruik van maken. De combinatie van betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zorgen ervoor dat het systeem voor het verrichten van online betalingen gebruikt word. Het is veilig betalen met iDeal omdat het proces precies zo verloopt als in de eigen vertrouwde omgeving van het internetbankieren, maar er zijn nog meer redenen waarom de veiligheid van dit betaalmiddel gegarandeerd is.


Veilig internetbankieren

Het internetbankieren vindt plaats in een beveiligde internetomgeving, zodat financiële transacties in een beschermde omgeving verwerkt kunnen worden. De betrouwbaarheid van iDeal kan hier dan ook van worden afgeleid, omdat consumenten in hun eigen virtuele bankomgeving terecht komen. Naast de veiligheid van dit gebruiksvriendelijke betaalmiddel met betrekking tot het realiseren van financiële transacties, zijn ook de persoonlijke gegevens van de opdrachtgever beschermd. Zo worden de persoonlijke gegevens van de consument pas aan de ondernemer bekend gemaakt op het moment dat er toestemming is verleend voor de betaling. Met de persoonlijke gegevens worden bijvoorbeeld naam en rekeningnummer van de consument bedoeld. Bovendien houdt de consument het overzicht op de betaling, want door gebruik te maken van iDeal wordt de betaling meteen verwerkt en van de eigen bankrekening afgeschreven. Dit is dus direct zichtbaar in het rekeningoverzicht.

De veiligheid en betrouwbaarheid zijn met het betalen via deze betaalstandaard gegarandeerd en dat maakt deze methode in combinatie met het gebruiksgemak voor consumenten zeer aantrekkelijk. De veiligheid en betrouwbaarheid van iDeal hebben natuurlijk ook betrekking op de ondernemer, die na het verrichten van de betaling door de consument honderd procent zeker weet de betaling binnen enkele werkdagen te ontvangen. Is iDeal betrouwbaar en is iDeal veilig? Naar onze mening is het volledig veilig internetbankieren voor zowel consument als ondernemers!Voordelen iDeal

Ondernemers

Ondernemers kunnen veel voordeel behalen door iDeal aan te bieden, want consumenten zijn nu eenmaal sneller geneigd om aankopen te doen via internet als er een simpele en veilige betalingswijze voor handen is.

    

Geen Registratie

Om van iDeal gebruik te kunnen maken, hoeft er geen enkele registratie plaats te vinden. Het online betalen met iDeal verloopt volledig via de internetomgeving van de eigen bank. Dit maakt het systeem laagdrempelig en aantrekkelijk voor uw klanten.


icon fraudcontrol

Doeltreffend

Met iDeal wordt online betalen mogelijk gemaakt via de inmiddels vertrouwde manier van internetbankieren. Hierdoor is deze betalingsmethode perfect voor consumenten die hiermee snel en doeltreffend aankopen kunnen doen via internet.

    

Aanbieders iDeal

Een grote verscheidenheid aan internetondernemers bieden iDeal aan. U kunt hier denken aan: reisbureaus,online casino’s, webwinkels zoals boeken/dvd aankoop, diverse elektronica, bloemwinkels, banketbakkers, etc. Misschien zijn uw concurrenten al overgestapt!?


Registreer en Ontvang Onze Gratis Nieuwsbrief

Naam

Email